El sènior femení és de 1a!

El primer equip femení de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar jugarà finalment a Primera Catalana la propera temporada. Després d’un curs basquetbolístic fantàstic, les jugadores que entrena Rubén Zubillaga han vist recompensada la feina, tot i que l’espera s’ha fet més llarga de l’habitual. Malgrat no aconseguir l’ascens a la fase d’eliminatòries, la compensació dels diferents grups de la resta de competicions catalans ha permès a les premianenques competir el proper curs a Primera Catalana. Així ho anunciava el calendari que va publicar la Federació Catalana de Bàsquet per a la temporada 2016/17. Ara el club haurà de preparar un projecte esportiu ambiciós amb el què demostrar que l’entitat premianenca mereix ser on és. Bona part del bloc de jugadores ha confirmat ja la seva continuitat i se n’esperen reforços. Recordem que el sènior femení ja va competir a Primera Catalana ara fa un parell de temporades i aquesta vegada les jugadores tornaran a donar el màxim de si mateixes per a aconseguir els objectius que es marquin des de l’entitat. Només restafelicitar al cos tècnic i cada una de les jugadores del vestidor que han fet possible aquesta temporada fantàstica, de la mateixa manera que a tots els aficionats i persones de confiança que sempre han cregut en l’equip. Enhorabona a tots! Sou de Primera!