L’Escoleta arrenca de nou el 13 de Setembre!

Arrenca un nou curs de bàsquet a Premià de Mar i totes les categories i diferents equips de l’Agrupació Bàsquet han començat a entrenar. Així ho farà també l’Escoleta, que comença una nova temporada apassionant el proper dimarts, 13 de setembre. Des d’aquest primer dia, cada dimarts i dijous de 17,15 a 18.30, els més petits del club podran gaudir del bàsquet i aprendre tots els secrets d’aquest esport. Una Escoleta que estarà formada per més de trenta nens i nenes, que ha crescut exponencialment tant a nivell de bàsquet com en nombre de jugadors aquesta última temporada. En aquest nou curs que comença, les entrenadores Judith Cortes i Laura Martínez juntament amb Mamadou Balde seran qui s’encarreguin d’entrenar les joves promeses del bàsquet premianenc.