El sènior masculí debuta a la pista de la Garriga

El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar comença aquest dissabte una nova aventura a Tercera Catalana. L’equip que dirigeix Xavi Martín visita la pista de la Garriga amb l’objectiu de sumar els primers dos punts d’un campionat on aquest any hi ha força novetats. La primera és el propi grup, ja que la federació de bàsquet ha decidit col·locar els premianencs al grup dels equips del vallès i per tant hi haurà molts dels rivals als que els de Martín no s’han enfrontat mai. Lluny de preocupar-se, l’equip se centra en el seu potencial. Aquesta temporada l’objectiu és guanyar els màxims partits possibles tant a casa com a fora i amb aquesta intenció s’ha reforçat l’equip. Gent que havia format part de l’Agrupació ha tornat a casa aquest estiu. Oriol López s’ha incorporat a la causa com a base juntament amb en David per a l’exterior, l’Albert Bassa i en Sule. Una plantilla segons explica el tècnic, més compensada que està il·lusionada amb fer un bon any. El primer partit de lliga serà dissabte 17 de setembre a la Garriga i la pilota començarà a botar a partir de les sis de la tarda.

PRÈVIA: Escolta  l’entrenador Xavi Martín a Ràdio Premià de Mar