Debut i primers dos punts a la Garriga (64-81)

El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar es va estrenar dissabte a Tercera Catalana amb una bona victòria davant la Garriga. Un partit on el to físic va ser clau per aguantar les embranzides del rival i on l’equip de Xavi Martín va haver de suar de valent per fer-se amb la primera victòria del curs i els primers dos punts a la taula classificatòria. Els 17 punts de diferència serviran als premianencs per agafar confiança i seguir entrenant dur de cara a les properes cites. En aquest grup 8 de Tercera Catalana tocarà enfrontar-se a nous rivals de la zona del Vallès, però també hi haurà rivalitats típiques d’equips maresmencs com el Premià de Dalt, el Masnou, el Teià, el Cabrera i el Cabrils. Guanyar sempre referma les idees i començar amb bon peu la lliga és important per aconseguir els objectius marcats. El proper partit serà dissabte al Pavelló d’Esports premianenc en horari habitual, 17.45h, i els de Martín hauran de medir el seu potencial al del Cardedeu