Crida de l’AB Premià en suport als afectats per l’explosió

L’Agrupació Bàsquet Premià de Mar vol donar suport a la gran quantitat de famílies afectades en l’explosió que es va produir diumenge al matí a La Gran Via de Lluis Companys. El club aprofitarà el partit del sènior masculí per recaudar fons i destinar-lo a tots els afectats, entre els que hi ha membres de l’entitat i molts amics. El Premià-Cardedeu de dissabte (17.45h) tindrà una entrada solidaria de cinc euros per persona tot i que els menors de 16 anys podran gaudir del partit de forma gratuïta. És per això que des del club es vol fer una crida a que el màxim de gent possible pugui gaudir del bàsquet i recolzar la gran quantitat de premianencs que necessiten tot el nostre suport.

Val a dir que si algú vol sumar-se a la causa, però no pot assitir al partit, l’Agrupació Bàsquet Premià ha habilitat un número de compte en el què poder fer les donancions per ajudar les famílies, mitjançant l’Ajuntament de Premià de Mar. El número és el segúent: 
ES23 2013 0300 2902 0160 2763