El sènior masculí rep el Cardedeu en un partit solidari

El primer equip masculí de l’AB Premià debuta en lliga a casa aquest dissabte (17.45h) i espera fer-ho amb una nova victòria, despres d’aconseguir sumar els primers punts a la pista de La Garriga. L’equip de Xavi Martín surt reforçat després de guanyar el primer partit i el factor Pavelló pots ser una altra de les claus importants. Al davant tindran un Cardedeu que també ve de vèncer en la primera jornada contra el Torelló en un partit més suat, que es va decidir per només dos punts (79-77). Un duel elèctric del que el cos tècnic premianenc també va prendre nota per intentar guanyar la batalla tàctica que jugaran Premià i Cardedeu en aquesta segona jornada a la pista de Premià de Mar. Un partit que tindrà caire solidari, ja que l’Agrupació Bàsquet de Premià donarà la taquilla íntegra que es recapti de les entrades que es cobraran dissabte de manera extraordinària amb la intenció d’ajudar els afectats en l’explosió que va tenir lloc diumenge 18 de setembre a Premià de Mar. Una ajuda simbòlica que pot servir i molt. L’entrada tindrà un preu de cinc euros pels majors de setze anys, així que l’objectiu és també fer una crida per a que el màxim possible de públic gaudeixi d’una bona tarda de bàsquet i, de pas, dipositar un granet de sorra per donar suport a totes les famílies afectades.

Paraules de Xavi Martín a Ràdio Premià de Mar

Ir a descargar