Segona victòria del masculí i mal inici per a les noies

El sènior mascuí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va sumar la segona victòria consecutiva en dues jornades. Èxit total de l’equip de Xavi Martín que dissabte va superar el Cardedeu per un marcador contundent (92-47). Quasi el doble de punts van anotar els premianencs en un partit que es preveia complicat i que es va guanyar gràcies al bon encert de cara a cistella, intensitat defensiva i activació ràpida a l’hora de recuperar pilotes perdudes i a que el Cardedeu no va estar gaire fi en les seves accions d’atac. Al descans els premianencs marxaven amb una renda de 27 punts (48-21) i lluny de desconnectar-se en l’inici de la segona part, potser una de les assignatures pendents del curs passat, van tancar la feina. És cert que aixecant el peu de l’accelerador, perquè el Cardedeu va claudicar en el tercer quart. Una victòria que reforça la idea d’equip i que va servir per veure les cares noves del sènior masculí al Pavelló. Dues victòries en dues jornades.

En canvi, el sènior femení debutava a Primera Catalana en una de les pistes complicades de la categoria. El Geieg B els va amargar l’inici i es va quedar amb els dos punts de la primera jornada gràcies als 12 punts de diferència que assenyalava l’electrònic al final del matx (62-50). Coses positives en l’estrena i també d’altres a millorar per a les noies de Zubillaga que hauran d’analitzar la derrota. La propera setmana, el Pavelló les espera. 

seniorfemegeieg