Derrota amb sabor a victòria del Cadet Femení

CARLES TRELL – El Cadet Femení ha perdut el partit contra el Club Bàsquet Prat d’un punt de diferència , 48-47. L’inici les noies de Carles Trell i Judit Llinares han sortit molt endollades i s’han col.locat amb 10 punts d’avantatge en els primers minuts. A partir d’aquest moment, les coses en el marcador i en el joc s’han igualat molt més. El descans , el marcador era de 8 punts de diferència , però, amb la mateixa fòrmula de cada any la lluita, la intensitat, l’actitud i no deixar res perdut, les jugadores del Cadet femení han anat poc a poc reduint el desavantatge fins a posar –se en els últims minuts de partit a 1 punt de les del Baix Llobregat, un última opció de tir ha pogut donar la victòria a les premianences , però, la pilota no ha entrat. Felicitar a l’equip per l’actitud i la imatge donada en tot el partit, aquest, és el camí a seguir, el camí a moltes victòries en un any on s’estrenen a una nova categoria. El proper partit per treurem’s el gust amarg , dissabte que ve a les 12 al Pavelló, no hi falteu! Força ABPremià!