Primera victòria amb un marcador màgic, 100-36!

CARLES TRELL – El Cadet Femení ha guanyat el seu primer partit a nivell A i ho ha fet per la porta gran amb un marcador d’escàndol, arribant a les tres xifres al final del partit. Les noies de Carles Trell i Judith Llinares s’han imposat amb gran autoritat al Vila Olímpica per 64 punts de diferència al marcador final . L’inici un altre cop ha marcat la tònica del partit i amb un primer quart fantàstic han deixat ja el partit vist per sentència, a partir d’aquí , les noies del cadet femení s’han dedicat a treballar i millorar aspectes que més endavant serant úitls pels partits més complicats. El descans, el marcador marcava un 62-12, amb la feina feta l’il.lusió de les noies era arribar el nombre màgic i així, ho han aconseguit amb la mateixa filosofia de sempre, el treball, esforç i lluita. Un partit que ha servit perquè tothom agafi confiança amb si mateix i repartit molt més els minuts. El marcado final de 100-36 reflectia el somriure i el saber què era tornar a guanyar. La propera parada de les noies serà el dissabte que ve a les 13:00 hores del migdia a Rubí contra el Sant Jordi. Esperem aconseguir la segona!