El sènior masculí perd l’estira-i-arronsa amb el Cebrià Tiana

El primer equip masculí de l’AB Premià va caure al Pavelló contar el Sant Cebrià-Tiana (68-70) en la quarta jornada de Tercera Catalana. Un resultat que deixa els de Xavi Martín sense sumar la quarta victòria seguida i amb un cert regust amarg, després d’haver controlat els dos primers quarts i veure com s’escapava un partit que semblava controlat a l’inici. El primer quart va ser un espectacle dels preminanencs. Control, lluita, anticipació i idees clares en atac i defensa que van fer gaudir d’allò més el Pavelló de Premià de Mar. Una execucció fantàstica de bàsquet que va acabar amb bon marge pels locals (23-12), que es va escurçar a només dos punts de marge a favor en el segon quart. Després del descans, els visitants van fer un cop sobre la taula i va capgirar el marcador fins a tres punts. Frec a frec, muntanya russa de sensacions i resultat final de només dos punts: l’última pilota llançada pels de Xavi Martín la va escupir el ferro, sense sort ni victòria en la bona dinàmica inicial dels premianencs.