Remuntada sense premi final del Cadet A

MARC PEREZ MOYA – L’equip va patir una dura sortida, el primer quart el 3Viles va distanciar-se el marcador de manera molt notòria. El segon quart va reflectir un marcador més igualat, fent anar al descans amb una diferència de 18 punts. El tercer quart va mostrar clarament una actitud molt lluitadora i molt d’admirar dels cadets de Premià plantant cara al 3Viles i retallant en tan sols 10 minuts una diferencia tant gran per iniciar el darrer quart perdent de només un punt. L’últim quart va ser un estira i arronsa fins els dos últims minuts. Dues oportunitats molt clares perdudes i uns quants tirs lliures fallats van fer que el 3Viles agafes un avantatge decisiu per guanyar el partit.
Conclusió: Hem de mantenir l’actitud guanyadora i defensiva que vam revelar al tercer quart. A Seguir lluitant!