Bones sensacions del Mini B al camp de l’Argentona

MERCÈ PRATS – Els nois del MiniB del Balde i el Mariscal visitaven el camp del C.B. Argentona. Pel que sabíem, seria un partit complicat, ja que no havien perdut cap partit. Els premianencs van sortir molt endollats i van acabar el primer quart amb un sorprenent 0-10. Després, el joc es va anar igualant per mèrit de l’equip rival i per imprecissions dels premianencs arribant a un empat a 26 a la mitja part. La grada vibrava amb l’espectacle ofert, ja que es veia una alternança constant en el marcador. En la represa, varen seguir els quarts molt igualats fins que els d’Argentona amb més encert, van aconseguir una renda de fins a 11 punts. I així es va arribar a l’últim quart, on els premianencs van retallar distàncies amb un gran esforç i una millor defensa, posant emoció fins al final, acabant el partit en un ajustat 51-46.

Cal felicitar l’esforç i la millora constant d’aquests nois, en clara progressió respecte el primer partit. Cal treballar molts aspectes però estem en la bona direcció.