Al sènior femení se li ressisteix la victòria a Primera

No hi ha manera de guanyar a Primera. Es ressisteix la primera victòria de la temporada i el Pavelló tampoc no va poder celebrar-la aquest dissabte, en el partit que enfrontava el sènior femení als Lluïsos de Gràcia. Les noies han anat a més a cada jornada i es preveia que el de la quarta jornada podria ser un bon partit per aconseguir sumar els primers dos punts. I no va poder ser. Les de Barcelona van aconseguir guanyar tots els quarts al Pavelló premianenc i marxar amb una victòria gràcies a l’encert de cara a cistella i a aprofitar el rebot. Les premianenques van estar imprecises a estones en trasicions defensa-atac i eren incapaces de beneficiar-se d’un rebot que va ser clau en moments decisius del partit. El resultat final deixa les premianenques sense conèixer la victòria a Primera Catalana. De ganes i voluntant no li’n falten al vestidor de Rubén Zubillaga, tot i que, de moment, encara no sembla ser suficient.