Victòria del Mini femení en l’últim suspir contra el Sant Adrià

RAFA MORALES – Dilluns 24 d’octubre, penúltim partit de la primera volta del Mini i juguem amb el Femení Sant Adrià equip amb el que estem igualades. L’àrbitre xiula el començament i les contràries surten disparades cap a la nostre cistella. Acabat el segon quart ens guanyen de 12 i juguen amb molta intensitat.
El partit va passant i es va mantenint gaire bé la mateixa diferència.  Arriba la meitat del partit i Carles i Paula ens fan una xerrada sobre les coses que hem de millorar. Segona meitat i comencem amb més intensitat, al cinquè i sisè quart es manté gairebé la diferència.
Arriben els últims quarts i toca apretar les dents. Amb recuperacions, entrades i passades entre companyes aconseguim retallar punts, estem quatre abaix. Les pulsacions s’acceleren, últim quart, carreres d’una cistella a l’altra i ens posem per davant. Hem aconseguit amb molt d’esforç capgirar el partit i posar-nos guanyant de 2. Queda menys d’un minut, l’equip contrari anota un triple i es posen davant per 1 punt, queda poc temps i ens trobem sota la nostra cistella. Avancem amb tot el cor cap a la cistella del Sant Adrià, queden 10 segons, anem passant la pilota, queden 3 segons fins que finalment apuntem al taulell, gairebé està acabat el temps i  l’àrbitre està apunt de xiular el final, es llança a cistella just quan l’àrbitre xiula final i CISTELLA!!!.
Acabem de guanyar el partit per un punt. Esclata l’eufòria continguda pels nervis que hem passat. Felicitats!!!