Un derbi contra el Boet en busca de la primera victòria

El sènior femení de l’AB Premià té dissabte un d’aquells partits que agrada jugar. Sempre que hi ha derbi les pulsacions van més ràpides, la motivació sobra i hi ha intangibles que permeten pensar que pot passar qualsevol cosa. Per això ha treballat dur l’equip de Rubén Zubillaga, conscients que el partit a casa contra el Boet Mataró pot ser una bona excusa per acabar amb la sequera de victòries i, de pas, ferir l’orgull d’un equip amb el què hi ha rivalitat competitiva. Les premianenques saben que hauran de donar la seva millor versió i sortir a la pista endollades, perquè cada detall compte i cada errada pot passar factura. Després de la bona imatge dels primers vint minuts a la pista del Sant Andreu de Natzaret, tocarà seguir demostrant que l’equip està fet per competir a Primera Catalana. Per la seva banda, el Boet arriba al Pavelló de Premià de Mar amb bona dinàmica: 4 victòries i una sola derrota en l’inici de la competició. Els dos equips posaran a prova els seus potencials dissabte (17.45h) amb l’objectiu de sumar dos punts i l’honor d’un derbi que sempre agrada jugar i veure.

Escolta la prèvia d’en Rubén Zubillaga, entrenador del sènior femení, a Ràdio Premià de Mar

  • Ruben Zubillaga I love you, the spirit continues to win the competition.