Presentació oficial dels equips: Una gran família!

La presentació oficial dels equips de la temporada 2016/2017 es va celebrar dissabte passat al pavelló municipal d’esports de Premià de Mar amb un gran ambient. Els 17 equips i els nens i nenes de l’Escoleta van desfilar com una gran família pel parquet on cada setmana s’esforçen en aprendre i gaudir d’aquest gran esport, el bàsquet. Els més petits de l’Escoleta Els Gafarrons van fer uns partitdets d’exhibició, que van permetre a pares i mares observar les primeres pases dels menuts amb la pilota.

Després desfilada de gala entre una gran ornamentació de globus blanc-i-blaus. Els jugadors van passar per sota d’un gran arc de globus ambs els colors del nostre club, on van posar per fer-se una fotografia d’equip de la mà de Laura Vallès, que ens va ajudar a fer un gran reportatge gràfic que trobareu al Flickr AB Premià.

El president del club, Toni Lirio, va donar les gràcies a jugadors, socis i famílies pel suport al club, pel seu esforç diari i va agrair la solidaritat de tothom demostrada arran de l’explosió de gas al poble, que ha deixat a moltes famílies sense la seva llar de forma temporal. També va recordar als equips sèniors que son “un mirall per la resta dels equips i per als més petits”, per la qual cosa els hi va demanar més implicació que mai. Per la seva  banda, l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, va felicitar al club i la junta per la seva “implicació” per fer possible que instal.lacions esportives com el pavelló facin un gran servei als premianencs.

Al final, tots els equips, entrenadors, staff técnic i junta es van aplegar en una gran foto de família. Felicitats AB Premià!!

Pots veure les primeres fotos al Flickr

img_9478 img_9482