S’escapa la victòria del sènior femení en l’últim suspir

El primer equip femení va fer un inici de partit excel·lent contra el Boet. El derbi maresmenc va servir per veure una gran versió de l’equip de Rubén Zubillaga. Absolutament concentrades en totes les facetes del joc i executant a al perfecció el pla traçat des del cos tècnic. Canvis de posició, diferències pressions i defenses i molta mobilitat per desorientar a un Boet que visitava el Pavelló de Premià de Mar després d’una bona dinàmica de resultats. El pla de les premianenques va sortir a la perfecció i van arribar al descans guanyant (28-26). La llàstima és que a l’execució li van faltar 10 minuts. Alguna errada puntual a les acaballes va permetre el rival agafar confiança i marxar de dotze. Les de Zubillaga van remar per acortar la diferència en 7 punts i el triple que les hauria posat a quatre i la por al cos al Boet no va voler entrar. Les de Mataró van aprofitar-ho per engrandir la diferència i acabar guanyant de 20 (56-76). Un resultat massa abultat pel que s’havia vist a la pista i una derrota que no fa justicia a l’esforç de les premianenques. Aquest és el camí.