El sènior femení juga el partit de l’any

L’equip de Rubén Zubillaga va mostrar dissabte la seva millor versió durant tres quarts del partit que els enfrontava al Boet. Una versió excel·lent que es va forjar des de les ganes: ganes de posar intensitat, ritme, velocitat, d’estar concentrades en les permutes i canvis, en les zones, en la pressió. Ganes d’encistellar i ganes de tenir la punteria afinada. Tot plegat va permetre veure el potencial d’un equip que lluita per sumar la primera victòria i espera seguir les evolucions per aconseguir-la. Visiten la pista de l’Ipsi, a Barcelona, en un terreny de joc sempre difícil. Les locals venen de guanyar el Minguella i sumen dues victòries i tres derrotes. Les de Rubén Zubillaga, deixen a banda els números. A sensacions no les guanya ningú. I aquest dissabte volen sumar els dos punts i aconseguir millorar la dinàmica, important pels propers partits també a casa. Ipsi- sènior femení. Dissabte a les 19.15h.