La millor versió del sènior masculí passa per sobre del Lliçà

El sènior masculi de l’AB Premià va jugar dissabte el millor partit fins el moment. Van treure el potencial en tots els aspectes del joc: ben posicionats i agressius en defensa, recuperadors en rebot i molt fins en atac. Al descans, el Lliça d’Amunt va ser incapaç de fer mal i totes les alternatives dels de Jordi Martín van mostrar l’oposició dels premianencs. El sènior va seguir percutint per les ales i aprofitant contres ràpides per forjar una diferència insalvable i el quart període va ser quasi anecdòtic. El Lliçà va voler escurçar diferències i mantenir l’honor des de la línia de tres i els de Xavi Martín i Olga Franquesa van preocupar-se més de superar els 100 punts que de protegir-se. Primer partit plàcid de la temporada gràcies a un joc complert en tots els aspectes. Segona victòria consecutiva i cop d’autoritat abans de visitar el Masnou, un rival directe a la part alta de la Tercera Catalana.