El sènior femení reacciona massa tard contra el Minguella

El relleu a la banqueta del sènior femení i l’arribada d’Enric Cervera donava un altre punt de vista per a les mateixes armes: jugadores motivades per enfrontar-se a un Minguella contra el què ja s’havia mesurat a Segona Catalana i que visitava el Pavelló sabent que les premianenques es deixarien la pell fins a l’últim suspir. I així va ser el partit. Les de Premià de Mar van creure en les seves possibilitats d’endur-se el partit massa tard. Van entrar a l’últim quart caient de vint punts i, lluny d’abaixar els braços, les de casa van escurçar diferències fins a set punts que encara podien haver-se retallat més si l’encert en els últims instants hagués estat benèvol. És la vuitena derrota de les noies i dissabte tornaran a jugar a casa, al Pavelló, contra l’Ateneu Montserrat.