El sènior masculí s’endú el derbi contra el Masnou i avisa el Granollers

El sènior masculí està superant els obstacles del mes de novembre amb bona nota. Tercera victòria seguida per a l’equip de Xavi Martín que aquest cap de setmana va imposar la seva llei per sumar els dos punts del derbi que l’enfrontava al Masnou (68-57). Els premianencs van millorar aspectes defensius en el transcurs del primer quart per frenar els atacs dels veïns i minar-los la moral. Això, sumat amb bon encert a cistella i a la bona feina dels revulsius des de la banqueta, va servir als de Premià de Mar per fer-se amb els la victòria i guanyar la partida a un rival directe que visitava el Pavelló amb bona dinàmica i només dues derrotes en les primeres nou jornades. Els de Martín i Franquesa segueixen fent passes de gegant cap a les posicions capdavanteres de la Tercera Catalana i, de pas, avisen el Granollers, que serà el proper rival. Amb un equip fet a consciència per a l’ascens, els del vallès arribaran a la cita amb la moral i la casella de victòries intacta: 9 de 9 i líders en solitari. 

seniormascmasnou2