El Preinfantil perd el seu primer partit davant el Canet

MARC CONTIJOCH – L’ABP-Preinfantil ha perdut el seu primer partit aquesta temporada contra el Canet de Mar. Abans del partit ja estàvem una mica amoinats per un bon jugador del Canet. Vam sortit molt fluixos en defensa i desencertats en atac encaixant un parcial de 0-15, aquest primer quart ha determinat que ens desmotivéssim i baixéssim els braços durant tot el partit.

En el segon quart hem quedat 8-22, vam retallar distàncies i ens ho vam començar a creure, això sí amb una altre quart amb defensa fluixa però més encertats en atac.

En el tercer i quart quarts hem seguit amb mala defensa i també fluixos en atac, ens havien anotat 47 punts abans del descans. En el 5é quart hem anotat però seguíem encaixant moltíssims punts.

Fins al final del partit l’actuació d’aquest jugador del Canet ha estat determinant tal i com temíem abans de començar el partit.

Finalment al últim quart hem fet bastants punts i seguíem encaixant. Ha sigut un partit molt dolorós que hem perdut per 55-81, durant el partit ens ha faltat molt de rebot i sobretot ganes, perquè qualitat la tenim. No podem seguir així. Hem de seguir treballant.