El sènior femení concedeix els dos punts de nou

El sènior femení tampoc no va poder guanyar aquesta jornada (57-66). S’enfrontaven al Bàsquet Ateneu Montserrat, un rival directe per evitar patir a final de temporada i els dos punts eren indispensables: d’una banda per millorar registres i de l’altra, com a resposta motivacional per a un equip que està patint de valent les últimes setmanes. Ho sabien les premianenques i és per això que van intentar apretar en els moments claus en què eren capaces d’agafar distància al marcador. Perquè el partit no es va perdre fins a les acaballes. Al descans, les noies dirigides per Enric Cervera manaven per 8 punts de diferència, però la pausa va servir per donar més moral al BAM que constància a les jugadores locals. Les de Montserrat van fer una gran segona part i van ser capaces de capgirar el marcador i deixar sense opcions al sènior femení a falta de quatre minuts per al final. Mostres que l’equip necessita confiança i determinació per aguantar els quaranta minuts. Perquè qualitat i opcions de guanyar n’hi ha. L’equip sempre és viu i ho lluita fins el final. Només falta acabar-ho.

seniorfemenibam