El sènior masculí exigeix al Granollers, però cau a la pròrroga

Va haver de suar sang el Granollers per a sumar la seva desena victòria seguida en un inici de lliga immaculat. El sènior masculí visitava la pista vallesana conscient del potencial d’un Granollers que té molts punts forts. Els de Martín van treballar de valent durant al setmana i ho van plasmar dissabte a la pista. I és que si hi ha algun equip capaç de plantar cara els grans rivals, aquest és el sènior masculí. Els premianencs van voler tancar una victòria que no va arribar durant els quaranta minuts. El Granollers va ser capaç de forçar la pròrroga en els últims instants del partit i van aconseguir que la balança es decantés al seu favor. La derrota deixarà tocats a un equip premianenc que va lluitar de valent i va demsotrar les seves virtuts, tot i que no van poder sumar la victòria i sumen un balanç de 16 punts que els fan cinquens a Tercera Catalana.