El Cadet Femení guanya malgrat l’excés de confiança a la primera part

ANNA GAMELL – Avui el partit ha estat igualat a la primera part, en la qual l’equip local, Vila Olímpica, ha donat tot l’esforç per poder igualar a l’equip visitant. El cadet del Premià, que degut a l’excés de confiaça, causat per l’exel•lent resultat que havien tingut contra la Vila Olímpica jornades enrera, va fer que el partit estigués força disputat fins a la mitja part.

Després del descans les nenes d’en Carles Trell i la Judith Llinares van despertar mostrant realment del que elles eren capaces. Ara sí amb una intenssitat defensiva molt superior al de les rivals i un encert major, el Premià ha donat la volta al partit amb una victoria de 53 punts respecte la Vila Olímpiva (22-75).

Bon treball i actitud a la segona meitat, tot i que a l’atac ha faltat una mica de pausa en alguns moments. Força Premià!