El sènior femení sorprèn el Sant Adrià i guanya el primer

Ha estat a la jornada número 10, però ha arribat. La primera victòria de la temporada a Primera Catalana es va aconseguir dissabte a la pista d’un rival difícil. Els quatre punts de diferència que va aconseguir el sènior femení són vitals (61-65) i permeten les noies d’Enric Cervera agafar aire i perspectiva per continuar inssistint. Era important aconseguir els primers dos punts el més aviat possible i revertir una mala dinàmica de nou jornades sense guanyar. Per sort, un partit seriós de les premianenques va permetre sorprendre el Sant Adrià. La clau va ser competir els quaranta minuts del partit i ara s’obre un horitzó optimista: si l’equip és capaç de guanyar a la pista del Sant Adrià, pot guanyar a qui vulgui. Aquesta és la qüestió: competir. La propera jornada, les premianenques rebran a casa el Mas Avicola, de mitja taula.