El sènior masculí supera l’Ametlla i suma la tercera victòria seguida a casa

El primer equip masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va ser incapaç d’imposar la seva llei per tercera setmana seguida a casa i gràcies a una estable segona part van superar l’Ametlla del vallès (75-57). L’equip de Xavi Martín va ser capaç de donar un cop sobre la taula i mostrar una bona versió al tercer quart per obrir escletxa al marcador i demostrar a l’Ametlla que tindrien impossible la victòria. Els premianencs van ser superiors en una segona part que va servir per recuperar ànims i sumar de nou els dos punts després de la derrota a la pròrroga a la pista del Granollers. Els premianencs segueixen a la quarta plaça de Tercera Catalana i hauran de mantenir la dinàmica de victòries i esperar que els rivals directes punxin per poder donar emoció a la competició.

seniormascametlla2