El Mini B creix malgrat la derrota amb l’Argentona

DAVID BRIET – Crònica del partit Premià de Mar – Argentona – Dir que el partit del dissabte contra l’Argentona va suposar una millora notable en l’equip en relació a enfrontaments anteriors pot semblar una contradicció si es coneix el resultat final (50-79).

En aquestes categories pot observar-se parcials d’extrema igualtat i d’altres en que un equip pot passar pel damunt de l’altre o aquest darrer desapareix per complert de la pista. Aquest va ser el cas del partit que ens toca repassar ara mataeix.

El primer quart, en el que en les darreres setmanes l’equip rebia un parcial molt negatiu, va començar de manera molt igualada, i tot i que es van aconseguir els primers vuit punts amb solvència, aquest va acabar amb aventatge visitant. Tot i això, els nois no es van desanimar i van continuar dins del partit fins al final de la meitat del mateix.

La pilota es pujava amb major solvència de la mostrada en el partit d’anada, el nois estaven atents a les seves defenses i, en general, l’equip va demostrar-se a sí mateix que pot posar en joc les coses que va aprenent durant la setmana. Fins i tot, tant el Balde com el Mariscal, van aprofitar moments del partit per anar corregint situacions puntuals individuals que han de servir per anar millorant tàcticament.

En el cinquè i sisé temps l’equip va anar a menys i el contrari ho va aprofitar, mostrant una continuitat en el seu joc que és el que ens va mancar a nosaltres. Els darrers dos parcials van servir per poder tornar a un nivell més competitiu.

Tot i la derrota, és destacable l’esforç dels nens per assumir conceptes tàctics i tècnics. D’aqui a final de la primera volta de la cometició, tenim l’oportunitat de poder continuar creixent com a equip, afiançar les millores i evolucionar en altres aspectes, com el de la continuitat en cada part.

Felicitats Nois. Felicitats entrenadors.