Emocionant victòria del Mini B contra l’ Aecam 2

CARME PEDROSA – El Mini B es va fer amb la victòria a la novena jornada per 45-39, en un partit vibrant que es va jugar amb ritme i velocitat. El nostre equip venia de perdre de 15 punts a la pista de l’ Aecam i esperava al contrari amb il·lusió i respecte. El marcador va estar molt igualat ja des del primer quart i així es va mantenir durant tot el partit.
El Mini B anava guanyant per la mínima, però va arribar al 7è quart amb un ajustat 35-36. Tot estava per decidir als últims 6 minuts… Aleshores els del Balde van col·locar 10 punts, encaixant només 3 del contrari i aconseguint així guanyar el partit.
El mini B ja porta 4 partits guanyats d’un total de 9. Aquesta victòria contra el 3r classificat posa de manifest la millora tècnica que es veu cada setmana i la compenetració entre els jugadors que cada dia funcionen més com un equip.
Felicitats campions!!!
Seguiu treballant, seguiu millorant.