3 partits en 4 dies CADET A MASCULÍ (ORGULLOSOS D’AQUESTS PARTITS)

ADRIÀ MUÑOZ – Aquesta crònica esta englobada, ja que l’ultima jornada del Cadet A masculí, on  s’ha jugat la fase prèvia en 3 partits que han sigut en 4 dies molt intensos amb molta implicació de tots els jugadors arribant a l’últim partit de lliga amb molta càrrega i donant-ho tot:

Partit Numero 1 Dissabte 3 de Desembre a les 10:30 a casa  Vs Calella (66-60) JOAN CARRASCO

L’AB Premià va jugar contra Calella el dissabte 3 de desembre pel matí. Nosaltres pensàvem que aquest partit seria fàcil i que no ens costaria guanyar ja que allà vam guanyar de uns 30 punts, però van ser els primers minuts i ja ens guanyaven 0-7. 1er quart (14-19).Per sort, només va ser un mal inici i vam remuntar gràcies als 2 contra 1 i la defensa . A la mitja part ja estava el marcador molt més ajustat amb una avantatge (36-28) Però al tercer quart va ser un quart de pocs punts i no vam ser capaços d’anar-nos del marcadors, i a l’últim quart vam patir perquè el Calella va ser capaç de posar-se igual que nosaltres  i al final amb un parcial de 9-3 vam guanyar.

Partit Numero 2 Dissabte 3 de Desembre a les 19:30 a casa Vs 3viles(69-55) ORIOL BERNAD

El dissabte vam tenir que enfrontar-nos contra el 3Viles, un equip el qual vam perdre a la anada, i amb un partit jugat ja pel matí.

Als primers minuts els hi vam agafar molta avantatge fen un 7-0 que seria vital fins a la mitja part que ja ens vam començar a anar una mica més del marcador(38-33)

Al tercer quart van ser molt importants els 5 triples gairebé seguits, en una ratxa molt bona on tota la banqueta celebrava cada bàsquet i fent un 3er quart de (21-10).

 El partit va anar molt bé, en cap moment vam afluixar, però com es normal alguna baixada de concentració vàrem tenir , tot i així, vam acabar 69-55.

 

Partit Numero 3 Dimarts 6 de Desembre a les 12:00 a la gàbia Vs UEM (67-66) ADRIÀ MUÑOZ

Un dia raro un Dimarts a les 12:00 del matí jugàvem contra els 1ers classificats , venint de un dissabte amb 2 partits descansant diumenge i tornant a entrenar dilluns. Ens plantàvem allà a un dels camps mes difícils de la lliga per no dir el que mes La Gàbia (Mataró).

Ens jugàvem moltíssim i contra un equip de segon any i amb 2 o 3 jugadors de molta qualitat. En ningun moment l’equip va abaixar els braços , va lluitar cada quart 1er (20-20) 2on (10-7) 3er(18-21) 4rt ( 12-12 ) arribant així a la prorroga amb un desajust al primer quart per part de la taula dels locals i que en aquest cas ens donava la victòria però no podíem queixar-nos i havíem de jugar  fent una prorroga intensa de (7-6). Si que durant el partit vam tenir un parell de minuts de desajust defensius i ens van agafar 4 o 5 contraatacs molt clars.

Tots els jugadors que estaven a pista com a la banqueta estaven al 200%. Cada jugador que sortia a la pista aportava sinó eren punts eren rebots , sinó defensa , sinó assistències, rebots….. Un partit molt molt complert on es va veure un nivell molt alt i on tant en Marc Pérez (2on entrenador ) com jo ( Adrià Muñoz ) com  a primer entrenador, orgullosos d’aquesta primera fase on s’ha de mostrat que aquests nanos poden tenir un nivell molt bo de bàsquet i on esperem trobar a la segona fase