El sènior masculí s’emporta el duel de la part alta contra el Teià

A base de triples i encert, el sènior masculí va aconseguir posar distància amb el Teià. L’equip premianenc va sortir a la pista voluntariós, amb ganes de marcar diferències aviat i deixar fora de joc el rival maresmenc. El descans va servir per refredar el bon moment local amb quinze punts de diferència sobre el Teia (50-35) i els visitants van aprofitar la pausa per creure en les seves possibilitats. Patiment i vuit punts de marge a falta d’un minut que els premianencs van aprofitar per sumar els dos punts en un duel directe i acabar l’any a la tercera plaça de Tercera Catalana amb 9 victòries i 4 derrotes i un total de 22 punts. L’equip entrenarà durant els propers dies per preparar els dos partits que queden pendents de la primera volta: Virolai i Premià de Dalt seran els rivals per al mes de gener.