El somni blaugrana del Mini femení

El 30 de desembre de 2016 serà un dia dfícil d’oblidar pel Mini femení de l’AB Premià. Després de la bona feina feita a la fase prèvia de competició, tot l’equip va gaudir del premi de veure al Barça de bàsquet al Palau Blaugrana. Una experiència única i divertida que és fruit de l’esforç i l’excel·lent treball de l’equip. 

Cap a les sis de la tarda, tota l’expedició va partir de Premià de Mar camí de la capital catalana. Les jugadores, acompanyades de familiars i alguns amics, sabien que la tarda seria inolvidable, però desconeixien tot el que estava a punt de passar. Arribades al Palau Blaugrana, les jugadores premianenques van gaudir d’una explicació personalizada per saber com es desenvoluparia el vespre esportiu a Can Barça i va arribar la primera sorpresa: totes les jugadores tindrien una samarreta del Barça per animar l’equip amb ella. Amb l’emoció que fa posar-se-la només quedava una cosa: anar cap a la pista! 

minipremi-5
És a un pam dels més grans on s’aprèn. Les jugadores de l’AB Premià van poder viure i veure in-situ com entrena un equip d’el·lit: A només uns metres dels jugadors del Barça és quan pots analitzar què fan els bons i les bones professionals i llavors pots fer-te teus tots aquells coneixements. El que sempre diuen els místers als entrenaments: “col·locació, tir, posició del cos, peus…” va ser molt interessant veure-ho i prestar-hi atenció per poder aplicar-ho després.

Acabat l’entrenament, els jugadors blaugrana van marxar cap a vestidors a rebra la última xerrada tècnica abans del partit i les nostres jugadores van aprofitar el moment per buscar el seu lloc a la graderia: el partit estava a punt de començar!
minipremi6
Els minuts passaven volant: hi ha massa coses a les que prestar atenció i l’acció va massa ràpida. És una experiència increïble veure un partit del Barça. Són molt bons jugadors i fan fàcil el que és molt difícil. Això també és una bona lliçó i això fa equip. Les jugadores lluïen un somriure feliç d’orella a orella, però encara quedaven sorpreses. El Barça aprofita alguns descans per fer regals als espectadors i en aquest cas també el Mini femení de l’AB Premà va estar de sort. Una samarreta premiada va anar a parar a la zona de la graderia de les nostres jugadores i la sorpresa va ser majúscula: els havia tocat una pilota signada per tots els jugadors del Barça!

minipremi4
Amb els nervis i l’emoció d’haver de sortir al bell-mig de la pista amb tot el públic del Palau com a testimoni, una jugadora del Mini i l’entrenador, Carles Trell, van rebre la pilota signada per tots els jugadors de la primera plantilla del Barça de bàsquet acompanyats per dues cheerleaders.

Quina sort i quin tros de vespre! Serà inolvidable per a totes elles de la mateixa manera que és una satisfacció pel club veure com el bàsquet pot fer-nos feliços. A més, encara quedaven més coses pendents: conèixer als jugadors, saludar-los i fer-se fotografies amb ells. Va ser un somni fet realitat, un somni que s’ha acomplert amb bona feina, constància i el valor de l’equip. Ara, esperem que les Mini continuin competint la fase regular tan bé com ho han fet en el primer terç de l’any.

minipremi-3