El Premini despunta al torneig d’Alella

MARC FOLCH –  Després de les festes Nadalenques, el Premini s’ha posat en marxa jugant un torneig a Alella on han demostrat que s’han portat molt bé i no s’han passat amb les neules ni els turrons.
Han disputat dos partits, primer contra els amfitrions, el Bàsquet Alella i després contra el Bàsquet Neus.
Contra l’Alella, l’equip dirigit per l’Eric i l’Adri ha sortit una mica adormits, permetent que els locals agaféssin avantatge en el marcador, però poc a poc, els joves jugadors han anat incrementant la seva intensitat en defensa i han començat a realizar un joc d’atac molt fluid, amb una molt bona circulació de pilota i aconseguint bones posicions de tir que els hi han permès anar retallant les diferències i posar-se per davant en el marcador. A mitjans de l’últim quart l’equip ha fallat algunes cistelles fàcils que no els han permès tancar el partit i l’equip local fent un últim esforç ha aconseguit empatar, sent el resultat final 35-35.
En el partit contra el Bàsquet Neus, l’equip ha sortit més endollat desde el començament, però els ha faltat encert ofensiu. Tot i això, un parcial de 10 a 0 provocat per l’augment de la intensitat defensiva, ha permès a l’equip situar-se per davant en el marcador i anar eixamplant  les diferències poc a poc. Ja a l’últim quart del partit, el cansament dels jugadors ha permès una petita revifada del Basquet Neus però que no els  ha estat suficient per guanyar el partit. El resultat final victoria del A.B. Premià 40-35.
Satisfacció dels entrenadors per l’actitut i feina feta pels seus jugadors, en tots els partits i que ha de marcar la línea a seguir en aquesta segona fase de campeonat que comença la propera setmana.