El Cadet Femení s’emporta la seva primera victòria de l’any

JÚLIA MONTLLÓ – La fase regular no podria començar millor per les noies d’en Carles Trell i la Judit Llinares, amb una victòria de 67-45 sobre el Caldes.

El partit en general va ser bastant constant i regular i encara que l’equip va tenir unes petites baixades en certs minuts, en tot moment va estar per sobre de l’equip visitant. El primer quart va ser el més igualat, però un cop va prosseguir la resta del partit, l’equip local va agafar avantatge sobre el Caldes. El Premià va estar bastant encertat amb els tirs de tres i va fer una bona feina amb la defensa.

El Cadet contava amb una baixa, la jugadora amb el dorsal número 5, Núria Garcia, que es va lesionar el passat dilluns al final de l’entrenament. L’equip, però, també tenia una bona notícia i el motiu d’aquesta era la reincorporació de la Paula Hernández, número 21, que després de 9 mesos lesionada torna a la pista preparada per donar-ho tot.