El Júnior Femení cau a Santa Coloma de Farners

MARINA OLIANA – Crònica 21/1/17 Santa Coloma de Farners- AB. Premia Júnior Femení Interterritorial

Mala catorzena jornada del Júnior Femení de l’AB Premià contra el Santa Coloma de Farners, superior des del minut 1 de partit, amb un resultat final de 83- 72. Les noies del Júnior van sortir adormides, la qual cosa va provocar un increment de pilotes perdudes els primers minuts de partit.

Tot i això, els últims minuts del partit, les noies del Júnior es van posar en pressió a tota la pista i va ajudar a recuperar pilotes, anar al contratac i donar l’oportunitat de posar-se a 9 a falta de 2 minuts per acabar el partit. Però no es va poder aguantar aquest resultat, i les noies del Santa Coloma de Farners ho van aprofitar per endur-se el partit fins al final.

Cal seguir treballant dur i segur que les victòries arribaran!!

Amunt noies!!