Emocionant victòria del Júnior Femení contra el Joventut

MRINA OLIANA – Crònica 28/1/17 AB. Premia – Club Joventut de Badalona Júnior Femení Interterritorial

I sí, les recompenses han arribat, gràcies al bon esforç del Júnior Femení de l’AB Premià. Molt bona quinzena jornada de les noies del júnior de l’AB Premià contra un Club Joventut de Badalona, que lluitava la primera plaça, amb un final molt emocionant i un resultat final de 60-59.

Les noies del júnior, amb un gran encert de la línia de tir lliure i un bon atac, on es va veure reflectit, tant l’encert de dos punts com la concentració per no perdre moltes pilotes. Cal sumar-hi, la concentració que van mostrar des del minut 1 en defensa: provant pressions noves, d’altres prèviament treballades que les van saber gestionar correctament i sobretot, una molt bona pressió des de la banqueta: animant a les companyes i ajudant en els moments clau del partit.

Ara sí que si, les noies del Júnior tenen molta més motivació per enfrontar-se als pròxims rivals!!

A seguir treballant com en aquest partit!!