El primer equip masculí guanya La Garriga en un gran partit

El sènior masculí va superar La Garriga (82-69) i envia un missatge als rivals de la part alta: volen presentar candidatura a l’ascens. L’equip de Xavi Martín sabia de la importància del duel de dissabte contra La Garriga. Els dos equips jugaven per dos punts amb els mateixos números. La igualtat era màxima en la teoria, però l’equip premianenc va bordar la pràctica. L’inici del partit va ser trepidant i va estar marcat per la serietat i la concentració dels locals. Els de Martín i Franquesa van demostrar el seu potencial buidant-se a base de triples, joc combinatiu i una gran defensa. Va ser una primera part excelsa i La Garriga no va poder frenar-los. Al descans els premianenc manaven de 15 punts (51-36). Els rivals van volen canviar el signe del partit a la represa. Van aconseguir frenar les envestides dels de Xavi Martín a l’inici del tercer quart, però no van estar tan encertats en l’últim període. Els premianencs van saber tirar de paciència i bona gestió per sumar dos punts vitals i mantenir la competitivitat amb els primers classificats. Ara són quarts amb 28 punts. Ens espera una segona volta apassionant a Tercera Catalana.