El sènior femení tanca la primera volta perdent un duel directe

L’equip sènior femení de l’AB Premià no va poder superar Les Franqueses en l’últim partit de la primera volta i d’aquesta manera veu mermada la bona projecció i les sensacions positives de les passades jornades. El partit de dissabte va estar marcat per la igualtat dels dos conjunts. Tots dos equips es jugaven moltíssim i això es va veure reflectit a la pista. Al descans, Les Franqueses només tenien dos punts d’avantatge (27-29), però les premianenques no van saber imposar-se durant el segon temps. El partit va acabar amb derrota per només quatre punts, després d’intentar el miracle de la remuntada (48-52). D’aquesta manera, les noies d’Enric Cervera començaran la segona volta el proper cap de setmana amb l’optimisme de saber que depenen de si mateixes per sortir de l’última plaça de Primera Catalana. Toca seguir mirant endavant i millorar el balanç de tres victòries aconseguides en els primers 15 partits.