El sènior femení es veu superat en els últims cinc minuts (53-60)

Al primer equip femení li van sobrar cinc dels quaranta minuts del partit contra el GEIEG B. Les premianenques van afrontar un partit complicat mostrant la seva millor cara. Ritme alt, encert i una bona defensa per frenar les arribades del tercer classificat de Primera Catalana. De fet, les de Premià de Mar van ser capaces de capgirar un partit que va anar de menys a més. Amb l’empat a 30 s’arribava al descans i la represa va servir a les d’Enric Cervera per créixer. Malauradament, el GEIG va tirar d’orgull els últims minuts per a remuntar diferències i acabar-se emportant els dos punts del Pavelló (53-60). Tot i les bones sensacions i merèixer més premi, les premianenques queden a l’última posició de la taula. 

abpgeieg1 abgeieg3