El fotògraf Pep Morata ens regala unes fotos increíbles del partit del Cadet masculí

El fotògraf Pep Morata, reconegut en l’àmbit esportiu per ser un dels professionals gràfics que segueix l’actualitat esportiva amb “Mundo Deportivo” i molt seguit a les xarxes socials, va gaudir aquest dissabte del partit que enfrontava el Cadet masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar a la Unió Esportiva Mataró en un tros de derbi.
El partit va acabar amb victòria per als de Mataró (58-78) però ens ha deixat una gran sessió de fotos que Morata no va poder evitar fer, potser per defecte professional o per pura passió en retratar i copsar els matisos que permet la competició.
Volem agrair al nostre veí,  en Pep Morata, les seves magnífiques fotografies i també aprofitem per a deixar constància de la satisfacció que sentim com a club que grans professionals com Morata i que tots els premianencs i premianenques gaudeixin del bàsquet amb nosaltres. 

Aquí podeu veure totes les fotografies d’en Pep: Són al nostre Flickr. Gaudiu-les tant com nosaltres!