La victòria contra el Tiana s’escapa en els últims tres segons

El primer equip masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va trencar la dinàmica de vuit victòries seguides en una de les cites més importants del curs. L’equip que dirigeix Xavi Martín va forçar la pròrroga del partit que els enfrontava diumenge al Tiana i va tenir a tocar la victòria. A falta de tres segons, i guanyant de quatre punts, els premianencs van veure com el Tiana remuntava el marcador i es quedava amb els dos punts del duel directe a Tercera Catalana. L’esforç titànic dels jugadors de l’AB Premià no va tenir recompensa. Van remuntar 16 punts a la segona meitat, van posar contra les cordes al Tiana i van repetir la pròrroga de la temporada anterior, però malauradament aquest any el partit es va perdre. Ara els premianencs queden encara amb la tercera plaça amb 33 punts, tot i que el Tiana encara té un partit menys. Dissabte, els de Martín tornen a jugar a casa i rebran el Cabrils sabent que han de guanyar i no depenen de si mateixos per atrapar les places d’ascens.