Una bona segona part del sènior masculí acaba amb el Cabrils

El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va sumar dissabte una important victòria en l’agosarat objectiu de pujar a Segona Catalana. Els jugadors dirigits per Xavi Martín rebien el Cabrils en un derbi maresmenc marcat per la igualtat. Els de Premià eren conscients de la dificultat del partit, perquè ja havien caigut derrotats a la pista del Cabrils en la primera volta (91-83) i els de Martín no es podien permetre el mateix desenllaç. L’equip local va sortir més tímid del que és habitual al Pavelló, intentant sorprendre a un Cabrils més actiu i dinàmic. Plandolit es va convertir en l’heroi del partit per als de Júlio Moure i va mantenir viu a l’equip del porc senglar. No va ser fins a la segona part que els de Premià van mostrar la seva millor versió. Ara sí, amb la velocitat com a protagonista: decisions ràpides, moviments interiors precisos i rotacions constants per intentar derribar el mur de ganes del Cabrils que, amb només tres rotacions, va ser incapaç de mantenir el ritme de la primera part. Amb el resultat final (72-58) els premianencs es recuperen del cop de Tiana, tornen a guanyar (es col·loquen segons amb 35 punts, a falta que Tiana i Cabrera juguin els seus partits aplaçats) i envien un missatge al Cabrera, perseguidor i proper rival (dissabte 4, 19.45h)