El sènior femení guanya el Sant Andreu de Natzaret i acaba amb la mala dinàmica

El sènior femení de l’Agrupació Bàsquet Premià va imposar-se amb mèrit al Sant Andreu de Natzaret per cinc punts de diferència (61-56) en un partit molt disputat entre dos equips que afrontaven el partit amb l’objectiu de superar el mal moment de forma pel que passaven. El premi se’l va endur l’equip d’Enric Cervera que va ser capaç de millorar l’encert i plantar una bona defensa. El final del partit va ser d’infart. Les anades i vingudes es van convertir en protagonistes i, aquesta vegada, l’encert premianenc en l’intercanvi de cops va fer decantar la balança. Els dos tirs lliure anotats en l’últim moment servien de metàfora per entendre el pas endavant de l’equip femení: anotar en moments claus, creure en les possibilitats i lluitar fins a l’últim moment per una victòria tan merescuda com necessària. L’objectiu d’eludir el descens directe és encara a dos partits, però el més important ja s’ha aconseguit: trencar la mala dinàmica i demostrar el potencial de l’equip.