El sènior masculí s’endú el duel directe contra el Cabrera

El primer equip masculí de l’AB Premià va sortir guanyador del duel a la part alta de Tercera Catalana contra el Cabrera. Els homes de Xavi Martín van viure un partit d’infant, tan disputat que era incapaç de tancar i, per tant, feia imprevisible el resultat final. Els premianencs van veure com el Cabrera era capaç de retallar la diferència de +12 que els diferenciava a estones al marcador. Triples claus van posar als locals en el partit i sobre un fil la moral i seguretat dels de Martín, que van tirar d’orgull per endur-se el duel. La bona defensa va evitar que el Cabrera executés la remuntada i l’atac i l’autoritat demostrada permeten als de Premià de Mar somiar amb el premi. Ara són segons, amb 37 punts, després de guanyar el duel directe.