El sènior femení dóna la cara a Boet

Les jugadores d’Enric Cervera van donar la cara a la pista del líder, el Boet, en el què era un partit d’extrems. S’enfrontaven primer i últim classificat en un derbi maresmenc que sempre depara emoció. Al descans, les premianenques havien aconseguit el més difícil: seguir en el partit i sorprendre a un Boet que confia el seu potencial en l’alçada i qualitat de les seves jugadores. La segona part va ser més complicada de gestionar. El Boet va pitjar l’accelerador buscant marxar en el marcador i les forces van començar a decréixer per a l’equip de Cervera, amb marcador final de 69-43. Queden a dos partits d’intentar elludir el descens directe, però hi ha tants duels directes aquestes nou jornades que queden, que pot passar qualsevol cosa. Això sí, les premianenques han de guanyar com a mínim, 5 dels 9 partits restants, segons els càlculs del tècnic.