El sènior masculí suma la tercera victòria seguida contra el Torelló

El primer equip masculí va sumar el tercer triomf consecutiu de les últimes tres setmanes. Després dels grans partits jugats contra Cabrils i Cabrera, els de Xavi Martín rebien un Torelló camuflat a la part mitja de la taula que va resultar ser més perillós del que dictaven els números. Ni els 15 punts de diferència al descans, ni els 20 d’avantatge que durant el partit van arribar-li a treure els premianencs al Torelló van ser suficients per desconnectar l’equip de Jordi Sainz. A base de pica pedra, el Torelló va entrar al partit. En part, gràcies a la gran entrada al tercer quart, just després del pas de vestidors. Una petita passa enrera dels premianencs, confiats per la bona primera part que havien fet, i un estira i arronsa al marcador que va posant en algun dubte els premianencs. És en els moments més crítics que els de Xavi Martín i Olga Franquesa han demostrat maduresa. La bona gestió dels nervis, la sang freda i les cistelles necessàries per treure la mel dels llavis als de Torelló, que es van quedar sense premi després d’un intent èpic de remuntada (77-68)