El sènior masculí té una mala tarda a Lliçà d’Amunt

El sènior masculí de l’AB Premià va ensopegar a casa del Lliçà d’Amunt i deixa de sumar dos punts que eren importants. Els de Xavi Martín han perdut pistonada a la part alta de la taula de Tercera Catalana, malgrat estar exigits igualment pel que queda de temporada. Les set finals restants es preveuen altament emocionants. Els de Premià de Mar saben que tindran opcions de ser-hi si obliden la derrota de Lliçà (56-54) i treballen ja en el partit del proper diumenge. Duel maresmenc contra un Masnou que s’ha refet, segueix donant guerra i complicarà la vida al sènior masculí per rivalitat i honor. Esperant que la mala punteria del tercer quart a Lliçà d’Amunt sigui una anècdota, l’equip premianenc s’entrena ja amb les idees clares i la confiança intacte. L’equip més ressistent acabarà aconseguint l’objectiu. Ara, els de Xavi Martín són quarts amb 40 punts, els mateixos que Cabrera i Tiana (amb un partit menys). La propera jornada es jugarà diumenge a les 12h.