El sènior femení guanya a Minguella i suma la segona victòria seguida

El primer equip femení de l’AB Premià suma una gran dinàmica de resultats. Diumenge van imposar-se al Minguella (54-60) gràcies a una gran tasca defensiva i joc col·lectiu. El primer quart no va començar precisament de cara i les jugadores que entrena Enric Cervera van haver de remuntar 15 punts de desavantatge. Una diferència que el sènior femení va aconseguir retallar fins a posar el dubte a la pell del Minguella, equip que volia aprofitar el factor pista per sumar la victòria, perquè també s’està jugant la vida per evitar complicar-se en excés des d’ara fins a final de temporada. Recta final. 7 partits, 14 punts i la Primera Catalana s’acaba. El millor és el rendiment de les premianenques: 7 punts dels últims 8. Vaja, 3 victòries en els últims quatre partits i la única derrota, a la pista del líder, l’intractable Boet. Aquest proper cap de setmana visitaran la pista de l’Ateneu Montserrat, un rival directe que és penúltim i suma el mateix nombre de punts.