El sènior masculí es queda a un punt del Masnou

El primer equip masculí va jugar un partit disputadíssim a Masnou en què la diferència a l’electrònic va acabar sent només d’un punt (56-55). Un intercanvi de cops típic d’un derbi maresmenc. Es jugava més el sènior masculí a la taula, perquè estava obligat a guanyar els màxims punts dels 14 que quedaven per intentar ser el més amunt possible a la classificació de Tercera Catalana. Això ho sabia el Masnou, que conscient de la rivalitat i la necessitat dels de Premià de Mar va sortir a la pista a mossegar. Pressió alta, incomoditat ofensiva pels de Xavi Martín i un bon inici dels masnovins per posar-se un punt per sobre al final del primer quart. Hi va haver reacció premianenca, que a la mitja part manaven de 3 (26-29). L’inici del tercer període semblava que serviria per trencar el partit i agafar distància al marcador, però el Masnou s’hi va oposar. Els de Quilez van recuperar ànims i físic fins a negar-li una màxima diferència als de Premià de Mar. Un estira-i-arronsa que va acabar amb la victòria dels amfitrions per només un punt. El dia en què la línia de tres no va ser la millor virtut dels de Xavi Martín i Olga Franquesa i el rebot va ser un handicap i no una característica positiva. Amb la segona derrota seguida, el sènior masculí tindrà l’oportunitat de rescabalar-se dissabte contra el líder, el Granollers.