El femení surt del pou a base de bon joc i amb la tercera victòria seguida

El senior femení va sumar la tercera victòria seguida i es va endur la primera de les sis finals. Les noies d’Enric Cervera van imposar-se per una bona diferència (53-71) a la pista de l’Ateneu Montserrat. Jugaven els dos equips amb la pressió de saber que el guanyador es reenganxava a la lluita per la permanència i el perdedor tenia un peu a segona. Partit molt seriós de les de Premià de Mar, on la constància va ser la clau. La fèrrea defensa visitant no va donar opció a l’Ateneu i a base d’encert, les de Cervera van apoderar-se del marcador i les bones sensacions. No van deixar de pitjar l’accelerador fins a consumar la victòria. La tercera seguida. Un premi a la constància que permet a les de Cervera sortir de l’última plaça i dependre de si mateixes per fer-se amb la permanència. El proper divendres (21h) jugaran a casa contra el Sant Adrià, el primer rival al que van guanyar en la primera volta.